platja_daro-1

Hver sommer, de to siste ukene i Juli, samles flere Nanbudoutdøvere fra mange forskjellige land, seg i en liten by kalt Platja d'aro i Spania.

Nordmenn, Italienere, Spanjoler, Marokkanere og mange andre nasjoner, trener, spiser, prater, konkurerer og har en flott ferie sammen. Det er kjempeflott å kunne dra på ferie til et nytt spennende land og spise god mat, treffe nye folk, lære noe nytt og bruke noe av det nye man har lært! Er du intressert i en sommerferie utenom det vanlige, samtidig som du får slappet av er dette et supert reisemål! Ta med deg familie og venner så kanskje de også blir interessert i Nanbudo etter å ha sett alle dens gode sider!

knapp1

Påminnelser

tirsdag 25. august, kl. 18:00
Styremøte

Nyhetsbrev

Navn:
E-post:

Hva er Nanbudo

"Nanbudo er som et livets tre, det er stødig, høyreist, sterkt og godt balansert, dets dype røtter tar næring fra rike tradisjoner innen martial art, det kanaliserer og overfører livets lære og tidligere erfaringer opp og frem, slik at nye og unge skudd kan få næring til å bære frem fremtidens frukt." - fra boka "The martial art for the year 2000.

Skien Nanbudoklubb

Postadresse:
Postboks 28 Sentrum
3701 Skien
Besøksadresse:
Oscars gate 2 B
3725 Skien